Developing an efficient and sustainable biomass supply chain in 5 European Nature Parks

Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in i18n_book_navigation_set_breadcrumb() (line 226 of /home/au2m8645/public_html/sites/all/modules/i18n_book_navigation/i18n_book_navigation.module).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in i18n_book_navigation_preprocess_i18n_book_navigation() (line 429 of /home/au2m8645/public_html/sites/all/modules/i18n_book_navigation/i18n_book_navigation.module).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in i18n_book_navigation_preprocess_i18n_book_navigation() (line 430 of /home/au2m8645/public_html/sites/all/modules/i18n_book_navigation/i18n_book_navigation.module).

Communication

KOMUNIKACIJA

Cilj te akcije je širiti BIOEUPARKS na lokalni, nacionalni in evropski ravni, in sicer z namenom, da ta pobuda postane dobro znana in da se prispeva k debati o proizvodnji biomase, trajnostnosti okolja in obnovljivim virom energije.
Po skupni metodi bo pripravljeno osnovno informativno gradivo v vseh jezikih projektnih udeležencev.
Na začetku projekta bo pripravljena spletna stran projekta, ki bo ostala aktivna skozi celotno trajanje projekta in 2 leti po njegovem prenehanju.

O projektu bo organiziranih 6 nacionalnih delavnic (po 1 za vsako sodelujočo državo). Kjer le mogoče, bodo potekale v okviru večjih dogodkov.

Jordan Extra Fly